Op je stekje, K4 Deventer

Deze woning staan aan de Zandweerdtuinen in Deventer in de wijk Op je Stek.

De eengezinswoning is een tussenwoning van drie woningen op een rij waarvan het huis de buren ( K5 ) ook door Wildbouw is gebouwd.

Het is een houtskelet woning met een gevel dikte van 350mm en een dak dikte van 380mm met een gevel rc waarde van 4,9 en een dak rc waarde van 6,8.

De woning is geïsoleerd met houtvezel aan de buitenzijde, waar tevens het buiten stucwerk direct kan worden gestuct, en cellulose ( gerecyclede kranten ) binnen de constructie.

Het heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer op de 1e verdieping en 1 ruimte zolder met een lessenaarsdak wat met icm de raampartijen en het balkon zorgt voor een mooi uitzicht over de wijk en de natuur.

Op het dak staan zonnepanelen. De woning wordt verwarmt met vloerverwarming in alle vloeren aangedreven door een warmtepomp icm een warmte terugwin ventilatie systeem. Doordat de woning luchtdicht en dampopen is gebouwd zorgt deze combinatie voor een uiterst zuinig verbruik en een optimaal leef klimaat.

De buitengevel is gestuct met een lichtblauwe spachtelputz! Dat is eens iets anders dan wit 🙂 Wij zijn erg content over het resultaat.